RÓLUNK

Rólunk

Rövid bemutatkozás

Biofeed®, r.t.

A Biofeed, r.t. 1993 – ban alakult és a több, mint 25 éves fennállása alatt felsorakozott a jeles premix, vitamin- és ásványi keverékek, komplett és kiegészítő tápok gyártói közé. Tápokat készítünk úgy gazdasági, mint vadon élő állatok, valamint laboratóriumi egerek és patkányok részére.

A társaság, mint takarmánygyártó, az ekológiai mezőgazdaságban jegyzett cég, melyl rendelkezik engedéllyel gyógytakarmány gyártására is. ako aj výrobca medikovaných krmív.

Minőség

Keverőüzemünk ISO 22000 : 2018 minősítéssel rendelkezik. Termékei megfelelnek az EU takarmányozási és higiéniai követelményeinek.

A termékek keverése a saját fejlesztésű Feed Star® optimalizációs program segítségével történik, mely magában foglalja az állatok tápanyagigényeire irányuló aktuális tudományos kutatások eredményeit.

Az együttműködésen belül szaktanácsadást is biztosítunk.

Összetevők

A felhasznált alapanyagok megbízható hazai és külföldi regisztrált beszállítóktól származnak, melyek megfelelnek a szigorú EU normáknak. Minőségük rendszeres ellenőrzése akkreditált laboratóriumokban történik.

Ich kvalita je pravidelne kontrolovaná v akreditovaných laboratóriách.

Egyéni receptúrák

Nagy előnyünk, egyéni receptúrák alapján, konkrét tenyésztő igényeinek megfelelő keverékek gyártása, melyek osszetételét bármely regisztrált adalékanyaggal ki lehet egészíteni.

Bizonyítványok