A Biofeed® Rt. működésének több mint tíz éve alatt Szlovákia egyik meghatározó takarmánykeverő és forgalmazó vállalkozásává fejlődött. Termékeink széles skálája között megtalálhatóak a haszonállatok ill. az egyes állatkategóriák számára gyártott vitamin és mikroelem -premixek éppúgy, mint a vitaminok, ásványi anyagok keverékei valamint fehérjekoncentrátumok és komplett tápok. Az egyre szélesedő megrendelői kör igényeihez igazodva, vadászható fajok számára vadtápok keverésével is foglalkozunk.

Részvénytársaságunk előnyei közé tartozik továbbá a gyártási folyamat flexibilitása, amely során igyekszünk a speciális vásárlói igényeknek eleget tenni ún. individuális receptúrák összeállításával, vagy medikált takarmányok keverésével.

A gyártás és a termékek minőségének hosszútávú biztosítása érdekébe a 2005-ös évben sikeresen bevezettük az EÚ komfort HACCP élelmiszerbiztonsági és ISO 9001 : 2000 minőségirányítási redszereket, melyek folyamatos ellenőrzését képzett belső auditorok végzik.

A gyártási folyamat modern technológián történik. Ilyenek többek közt a Nautamix típusú homogenizátorok melyek keverési pontosságuk 1 : 100 000 , vagy a Buhler granuláló gépsor mely egy higienizáló berendezéssel van felszerelve, melynek feladata az olyan patogének kizárása mint a Salmonella, vagy az E.coli baktériumok. A gépek Petkus márkájú maradékmentes szállítóberendezésekkel vannak összekötve, melyeknek feladata az egyes tételek kontaminációjának a megakadályozása.

Gépsorainkat képzett szakszemélyzet kezeli, akiknek szakmai felkészültsége magas felelőségtudattal párosulva garanciát nyújt a termékek minőségére.

Szolgáltatói tevékenységünk keretén belül partnereink részére szaktanácsadói hálózatot működtetünk. Ezen személyes kapcsolattartás során többek között takarmányadag és receptúra optimalizálást végzünk ill. szaktanácsadással szolgálunk.


The collective of Biofeed®


Copyright © 2001 - 2017 Biofeed a.s.   Design: g.biz


Főoldal Biofeed Agroprogram Kontakt E-mail